Occupy #040 in Eindhoven failliet

Het hele gebeuren op de financiële markten boeit me enorm. Regeringen en banken vallen om als kaartenhuisjes. Hoe het in de toekomst eruit ziet weer niemand en dat het dus anders moet is onderhand wel duidelijk, ook voor een rasechte kapitalist zoals ik (bij gebrek aan geld nog even geen Range Rover 5L V8 ).

Dus toen er ook een Occupy in Eindhoven werd aangekondigd konden ze op mijn warme belangstelling rekenen. De vreugde was echter van korte duur…

Na het joinen op Facebook en volgen van het Occupy forum kwam ik al snel tot de volgende opsomming / eigenschappen van Occupy die ontstaan is uit de krakersbeweging van 040:

Anti-Globalisten / Anti-Kapitalisten / groot geloof in complottheorieën (o.a. Chemtrails) / toepassen van censuur o.a. op FB / negeren van de media (o.a. ED tv.)

Nu mogen jullie gerust weten dat Nederlands nooit mijn sterkste schoolvak is geweest. De spellingchecker heb ik gewoon nodig maar wat ik op de forums en Facebook word uitgekraamd is niet te beschrijven. Oh, en alles anoniem want de hele wereld luistert mee…

Ondertussen ga ik het volgende maar opvolgen, dat wat meer hout gaat snijden: http://sargasso.nl/archief/2011/11/17/unoccupy/ (zie ook de post over Reggie Middleton enkele weken terug).

Hieronder een screenshot van het Occupy forum.

occupy

occupy

Over Mark de Bont

www.clearcase.nl www.markde.bont.nl
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s